2017. július 25. kedd, Kristóf és Jakab napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Nyerj
Nyerj Félsziget belépőt

Augusztus 23. és 26. között szervezik meg idén a Félsziget Fesztivált, amelyre most két szerencsés olvasónk egy egynapos belépőt nyerhet.

 
Nyerj belépőt a nyár legjobb TóPartyjára!

2012. augusztus 2-5. között szervezik meg idén a 4. fiERD Tábort a Bözödi-tónál. Az Kakukk.ro és a fiERD Tábor közös nyereményjátékán öt szerencsés játékos heti belépőt nyerhet a táborba.

 
Nyerj jegyet Bagdi Emőke marosvásárhelyi előadására

Március 16-án ismét Marosvásárhelyre látogat Dr. Bagdy Emőke, hogy az elengedésről és megbocsájtásról tartson előadást a Nyitott Akadémia keretén belül.

 
Nyerj jegyet az X-Faktor erdélyi koncertjére

Nyerj jegyet az X-Faktor erdélyi koncertjéreFebruár 28-án startol az X-Faktor erdélyi turnéja, amelyet hat erdélyi városban rendeznek meg.

 
Elindult a Félsziget Lájk verseny
Elindult a Félsziget Lájk versenyLejárt a Félsziget Lájk verseny nevezési ideje, mától lehet szavazni a játékra benevezett képekre, a Kakukk.ro Facebook oldalán.
 
Nyerj hetibelépõt a Félsziget Fesztiválra
Nyerj hetibelépõt a Félsziget FesztiválraGuano Apes, Within Temptation vagy éppen Markus Schulz,, csak hogy pár nevet említsünk az idei 9. alkalommal megrendezésre kerülõ Félsziget fellépõirõl, amelyre akár most ingyen is bejuthatsz.
 
Elindult a Fierd játék LIKE-verseny
Elindult a Fierd játék LIKE-verseny13 csapat nevezett be a Kakukk.ro és a Fierd közös játékára, amelynek fõdíja egy 4 személyre szóló hetijegy a bözödi Fierd-táborba, amelyet idén július 28-30 között szerveznek meg.
 
Nyerj 4 hetijegyet a Fierd-táborba
Nyerj 4 hetijegyet a Fierd-táborbaKirály L. Norbi, Tabáni István vagy éppen a Beatrice, csak hogy pár nevet említsünk az idei 3. alkalommal megrendezésre kerülõ Fierd-tábor fellépõirõl, amelyre akár most ingyen is bejuthatsz.
 
Nyerj jegyet Mérõ László marosvásárhelyi elõadására
Nyerj jegyet Mérõ László marosvásárhelyi elõadásáraDr. Mérõ László május 23-én érkezik a Nyitott Akadémia keretében Marosvásárhelyre, ahol a Kultúrpalotában tart elõadást.
 
Elindult a kakukk.ro Grimaszversenye
Elindult a kakukk.ro GrimaszversenyeMegérkeztek a képek a Kakukk.ro Grimaszversenyére, mától lehet Like-olni azt a 14 versenyzõt, aki versenybe szált a 100 dolláros fõnyereményért. A legtöbb LIKE-ot begyûjtõ kép nyer.
 
Kakukk.ro Grimaszverseny
Kakukk.ro GrimaszversenyGyûjts minél több Like-ot a képedhez és nyerd meg a 100 dollárt a Kakukk.ro Grimaszversenyén! Facebook Like verseny indul.
 
«ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 4

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: