2017. július 25. kedd, Kristóf és Jakab napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Hírek
Márton Gréta nyerte a Székely Vágtát
Írta: kakukk.ro   
2013. július 14. vasárnap, 17:19

Márton Gréta nyerte a Székely VágtátCsíkszereda, Kézdivásárhely és Csíkszentkirály lovasa indult a harmadik Székely Vágta döntőjében. A sepsiszentgyörgyi induló, Bagoly Szabolcs a Nemzeti - és Székely Vágta szervezőbizottságának határozata értelmében nem indulhatott a döntőben, miután az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy lova lesántult.

 
Megvannak a harmadik Székely Vágta döntősei
Írta: kakukk.ro   
2013. július 14. vasárnap, 11:37

Július 14-én, vasárnap, a Székely Vágta második napján, a déli 12-kor induló futamokban dőlt el, hogy a legjobbak közül is kik a legjobbak. A középdöntőben tizenhat település indult, a döntőbe a futamgyőztes juthatott.

 
Székely Vágta: Előfutamok - második rész
Írta: kakukk.ro   
2013. július 14. vasárnap, 09:54

Július 13-án, szombaton, a Székely Vágta első napján 16 órakor indult el az előfutamok második része, ahol a fennmaradó tizennégy település lovasa is bebizonyíthatta, hogy mennyire termett nyeregbe.

 
Két ember ugrott a Dunába Budapesten
Írta: MTI   
2013. június 05. szerda, 16:05

Két ember ugrott a Dunába BudapestenTíz percen belül két budapesti hídról két férfi ugrott a Dunába szerda délután - erősítette meg az Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI információját. Az egyik férfi egy mentőautóból kiszállva vetette magát a folyóba. Mindkettejüket stabil állapotban szállították kórházba.

 
Vadonatúj István, a király a IV. Kolozsvári Magyar Napokon
Írta: kakukk.ro   
2013. június 04. kedd, 12:10

Az idei Kolozsvári Magyar Napokon fellép Demjén Ferenc, Szörényi Levente, a Csík zenekar, Lovasi András, Hobo, a Tankcsapda, a rendezvény záróakkordja és fénypontja pedig az István a király rockopera vadonatúj változata lesz.

 
Amerikából érkezik a Traviata főszereplője
Írta: kakukk.ro   
2013. május 28. kedd, 15:54

Amerikából érkezik a Traviata főszereplőjeMájus 30-án, csütörtökön este 18:30-tól rendkívüli Traviata előadásra kerül sor a Kolozsvári Magyar Operában. Boronkai Rodriguez Dalma Houstonból, az Amerikai Egyesült Államokból érkezik haza szülővárosába, Kolozsvárra, hogy Violetta Valery szerepében hallhassa a közönség.

 
Az ehető rovarokat ajánlja az éhezőknek az ENSZ
Írta: MTI   
2013. május 14. kedd, 11:14

Az ENSZ új táplálékot ajánl az éhező világnak, amely nemcsak tápértékben gazdag, de a környezetvédelem is nyer vele: az ehető rovarokat.

 
A románok a politikusokban bíznak a legkevésbé
Írta: MTI   
2013. május 13. hétfő, 08:32

A román állampolgárok leginkább a tűzoltókban, legkevésbé a politikusokban bíznak – derült ki az Adevarul című liberális kötődésű lap által hétfőn ismertetett közvélemény-kutatásból.

 
A magyar nyelvhasználat ellen ítélt a Kolozs megyei táblabíróság
Írta: MTI   
2013. május 10. péntek, 11:10

Megsemmisítette a Kolozs megyei táblabíróság a romániai diszkriminációellenes hatóság határozatát, amelyben az a magyar feliratok hiányáért marasztalta el a tordaszentlászlói (Savadisla) rendőrséget - közölte az MTI-vel pénteken Asztalos Csaba, az Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) elnöke.

 
A Magashegyi Underground már biztosan ott lesz Tusványoson
Írta: kakukk.ro   
2013. április 30. kedd, 10:15

Megtartotta idei első szervezői megbeszélését a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor szervezőcsapata, Tusnádfürdőn. A tábor időpontja nem változott, idén is július utolsó hetében, 23–28-a között kerül sor a Szabadegyetem és Diáktábor 24. kiadására a tusnádfürdői kemping területén.

 
Medve támadt két pásztorra Hargita megyében
Írta: kakukk.ro   
2013. április 22. hétfő, 07:18

Egy 49 éves juhász súlyosan megsérült, miután medve támadt rá Hargita megyében, társát több tíz csendőr, rendőr és erdész keresi. Életben maradt társa szerint a medve megölte.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 322

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: