2017. július 25. kedd, Kristóf és Jakab napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Téli gumi nélkül fizet-e a biztosító?
Írta: kakukk.ro   
2015. december 09. szerda, 11:46

Téli gumi nélkül fizet-e a biztosító?Az átmeneti hónapokban számtalanszor hallani a téli gumi fontosságáról. Amint a hőmérséklet tartósan is hét fok alá csökken, a nyári abroncs már nem képes megteremteni a biztonságos közlekedés feltételeit, tehát nélkülözhetetlen a csere.

 
Mire figyeljünk, ha repülőjegyet vásárolunk Amszterdamba?
Írta: kakukk.ro   
2015. november 26. csütörtök, 19:55

Mire figyeljünk, ha repülőjegyet vásárolunk Amszterdamba?A mediterrán országok kínálta kikapcsolódásra ugyan jövő nyárig még várni kell, de ez korántsem jelenti azt, hogy ne találhatnánk olyan európai úti célt, ahol idegen kultúrákba kóstolhatnánk bele.

 
Reptéri parkolás most extra szolgáltatásokkal!
Írta: Bölöni Bálint   
2015. október 01. csütörtök, 17:25

A reptéri parkolás elérhető áron kínálja az utazás kényelmének előmozdítását, ráadásul most extra szolgáltatásokkal is bővült a Budapest Airport saját parkolóiban igénybe vehetőek köre. Manapság, amikor egyre többen döntenek a repülővel történő közlekedés mellett, nem elhanyagolható szempont a reptér megközelítésének módja sem.

 
Vigyázzon a hitelkártyával BAR lista lehet a vége
Írta: kakukk.ro   
2014. február 03. hétfő, 14:04

A bankok ügyes reklámozásának köszönhetően a forgalomban lévő hitelkártyák száma folyamatosan növekszik, hiszen csak a kamatmentes használhatóságot és az egyéb kedvezményeket hangsúlyozzák hirdetésikben. Sajnos a hitelkártyák árnyoldalaival a tulajdonosok csak akkor szembesülnek, amikor már használták a kártyájukat, és nem előbb.

 
Válság ide, válság oda kifosztják az üzleteket
Írta: @lm@   
2013. november 22. péntek, 10:16
Megkezdődött a Black Friday láz Romániában. Az egyik legnagyobb internetes webáruház, az eMag, egy héttel a Black Friday előtt indította be a kampányt, ami nagyon nagy sikernek örvend.
 
A Toyota nyeresége 240 százalékkal nőtt
Írta: MTI   
2013. május 08. szerda, 07:56

A Toyota nyeresége 240 százalékkal nőttA Toyota-csoport 962,16 milliárd jen nettó nyereséget könyvelt el a 2012-es üzleti évben, ami 239,3 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest - közölte a cég szerdán.

 
IKEA nyílik Kolozsváron
Írta: penzcsinalok.ro   
2012. június 08. péntek, 06:30

Az év végéig egy üzemet és egy bemutató üzletet nyit Kolozsváron az IKEA, a beruházás teljes értéke eléri a 20 millió eurót. A fejlesztéshez szükséges telket a polgármesteri hivatal fogja a svéd csoport rendelkezésére bocsátani.

 
Románia halaszthatja az euró bevezetését
Írta: MTI   
2012. május 21. hétfő, 12:50

Románia halaszthatja az euró bevezetésétRománia négy évvel elhalaszthatja az euró bevezetését az eredetileg 2015-re kitűzött céldátumhoz képest - így értelmezte a román média a román miniszterelnök egyik gazdasági tanácsadójának kijelentését, miszerint irreális az eredeti céldátum fenntartása.

 
Két új Dácia modell jön idén
Írta: uh.ro   
2012. május 18. péntek, 15:56

Két új Dácia modell jön idénKét új modellel gyarapodik a Dácia család: egyik személyszállítási, másik kereskedelmi célokat szolgál majd.

 
Több mint 12 millió utas a Wizz Air-nél
Írta: MTI   
2012. május 17. csütörtök, 09:41

Több mint 12 millió utas a Wizz Air-nélA márciusban zárult üzleti évben az utasforgalom 15 százalékkal nőtt, a cég rekord nettó profitot ért el.

 
Beckham a leggazdagabb brit sportoló
Írta: MTI   
2012. május 06. vasárnap, 14:20

Beckham a leggazdagabb brit sportolóA recessziós brit gazdaság sanyarú helyzetével dacolva az elmúlt egy esztendőben is jelentősen gyarapították vagyonukat a brit élsport leggazdagabbjai, akik közül David Beckham, az angol labdarúgás világsztárja tudhatja a legnagyobb összeget bankszámláján.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 76

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: